• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Mads Bidstrup: Her vil jeg helst fortsætte

Foto: Getty Images

I første omgang skal Bidstrup tilbage til Brentford, der har haft ham lejet ud i halvandet år til FCN.

Af Oliver Okstrøm

Mads Bidstrup har igen i denne sæson været på leje i FC Nordsjælland fra den engelske danskerklub Brentford. Den aftale udløber nu efter, at Superligaens sidste spillerunde er overstået efter denne weekend.

Når han ser tilbage på tiden, så har det været noget særligt for ham, erkender han i et interview med TV3 Sport.

- Jeg tror, at det var noget, der rørte mig efter Brøndby-kampen. Man har lagt alt ind i det, og fansene har lagt alt i det. Det er muligvis min sidste kamp for FC Nordsjælland. Det har været en fantastisk oplevelse at være her.

Herefter blev det med 'muligvis' taget op.

- Det er aldrig nogensinde nogle af de her ting, der er lukkede. Jeg har været på et lån, og jeg skal tilbage og starte op i Brentford, men nu må vi se, fortæller den 22-årige midtbanespiller, som også kommer ind på, hvor han helst vil spille i næste sæson.

- Jeg vil spille der, hvor jeg føler, at jeg har bedst mulighed for at udvikle mig - og der hvor folk tror mest på mig og har en plan for mig, lyder det fra Bidstrup.

I denne sæson var han sammen med Farum-mandskabet inde i mesterskabskampen frem til næstsidste runde, hvor FCK endte med at sikre sig guldmedaljerne. Her må han sige, at det er noget, der vil sidde i kroppen for ham i noget tid, at det ikke lykkedes at snuppe det selv.

Mads Bidstrup har ét år tilbage af kontrakten i Brentford.

I FC Nordsjælland er der muligvis et par store profiler, der skal videre, og anfører Kian Hansen håber ikke på, at de mister for mange. Læs mere om det her.