• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Mads Døhr Thychosen fortsætter i FC Nordsjælland

Mads Døhr Thychosen fortsætter i FC Nordsjælland
Foto: FC Nordsjælland

Fremover kommer Mads Thychosen til at bruge sine evner for FC Nordsjælland, som også har hentet Kian Hansen fra 'Ulvene' denne sommer.

Af Oliver Okstrøm

Mads Døhr Thychosens karriere har denne sommer været i et limbo, hvor han har set ud til at være på vej videre til en ny klub, og det er nu faldet på plads.

Det drejer sig om FC Nordsjælland, som den nu tidligere FC Midtjylland-spiller kommer til at tørne ud for fremover. Det erfarer tipsbladet.dk.

Tidligere har Thychosen også gjort det meget tydeligt, at han ikke så sin fremtid hos midtjyderne, som han var med til at vinde det danske mesterskab med i 2018, ligesom det blev til en pokaltriumf i den seneste sæson.

Indsatserne til træning og kamp har dog ikke givet så meget spilletid, som har irriteret Thychosen.

- Der er blevet sagt en masse ting, om at man gør det godt, men jeg synes aldrig, at det rigtig er blevet belønnet, udtalte Mads Døhr Thychosen i sidste uge.

Onsdag kom FC Nordsjælland desuden også ud med et tweet, som pegede meget på, at der nu var tale om en ny signing, med et billede af to døre, som minder om Mads Døhr Thychosens mellemnavn.

Thychosen er endvidere ikke den eneste spiller, der er skiftet fra netop FC Midtjylland til FC Nordsjælland denne sommer, da Kian Hansen tidligere på sommeren tog den samme vej.

Tidligere i karrieren har den omskolede back også spillet på et lejeophold i AC Horsens.

OPDATERET KLOKKEN 10.33:

FC Nordsjælland har nu bekræftet tilgangen af Mads Døhr Thychosen, der har fået en fire-årig aftale.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.