• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Mads Hermansen ikke interesseret i at forlænge

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mads Hermansen har det godt i Brøndby IF, men han er ikke fristet af Carsten V. Jensens forslag om at forlænge kontrakten.

Af Ole Hoffskov

Brøndby IF vil gerne forlænge med Mads Hermansen, selv om målmanden har en aftale frem til sommeren 2025 og dermed ikke står med udløb lige rundt om hjørnet. Det har fodbolddirektør Carsten V. Jensen slået fast ved flere lejligheder.

En ny kontrakt til Mads Hermansen vil medføre, at den 22-årige keeper kan få lidt mere i lønningsposen her og nu, mens Brøndby til gengæld vil kunne skrue lidt op for prisen, når Hermansen skal sælges.

Umiddelbart er der altså noget i det for begge parter, men Carsten V. Jensen får mere end svært ved at lokke målmanden til at sætte sin signatur på en ny aftale. 

- Det er kun et år siden, at jeg forlængede med Brøndby, så det har jeg ikke interesse i nu, men jeg er glad for at være her, og jeg nyder den lederrolle, jeg har på holdet. Lige nu har jeg ikke travlt med alt muligt, siger Mads Hermansen til Discovery+.

Han lægger ikke skjul på, at planen er, at han skal til en større klub på et tidspunkt. 

- Vi har lagt en plan om, at der skal ske noget på et tidspunkt, og det er både i min og klubbens interesse, at jeg skal prøve at tage næste skridt på et tidspunkt. Men jeg er slet ikke der lige nu, lyder det fra Brøndby-målmanden.

Mads Hermansen har været én af Brøndbys bedste spillere i denne sæson, og i marts var han for første gang også udtaget til det danske landshold. På rygteplan har han været sat i forbindelse med flere Premier League-klubber. 

Fynboen har spillet 60 førsteholdskampe for de blå-gule.