Video : Tipsbladet
Superliga

Magne Hoseth har allerede fået jobtilbud

Magne Hoseth skulle ikke gå arbejdsløs i mange timer, før det første jobtilbud tikkede ind.

Magne Hoseth fik fredag højst overraskende sparket i Lyngby efter kun 50 dage i spidsen for De Kongeblå.

Dermed nåede Hoseth nærmest ikke at pakke kufferten ud, før han fik lov til at pakke den igen, men stod det til en unavngiven klub, så kunne han lynhurtigt pakke ud igen. Han fik nemlig et jobtilbud kort efter fyringen.

Det afslører han over for Adreasseavisen.

- Der gik kun få timer, før jeg fik en henvendelse fra en klub i Saudi-Arabien, som lurede på, om jeg var interesseret i et trænerjob. Det er jo spændende, men sandsynligvis ikke det jeg kommer til at satse på. 

Han påpeger, at han har haft ganske lidt ferie og fritid i de seneste seks år, og at det bliver rart at leve et lidt mere stille liv i en periode. Til gengæld teaser han også for, at der nok ikke gå alt for længe, før han er tilbage i fodbold.

Fyringen betyder også, at Hoseth rent økonomisk ikke ligefrem har travlt med at finde et nyt job. Hans kontrakt med Lyngby gik nemlig til 2026. 

- Jeg klarer mig godt økonomisk fremover, og det er en tryghed for både mig og familien. Nu skal jeg først til England på et Pro Licens-kursus, og der kommer jeg til at se en del kampe. Så rejser vi nok hjem til Molde næste weekend, siger han. 

Tipsbladet talte også med Hoseth efter en overraskende fyring fredag. Læs det store interview her.