• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Marcondes om brændt straffe: Jeg tager næste gang

Foto: Getty Images

Emiliano Marcondes er ikke i tvivl om, at han nok tager det næste FC Nordsjælland-straffespark.

Af Oliver Okstrøm

FC Nordsjælland holdt fast i førstepladsen med en sejr scoring til 2-1 i deres kamp mod Brøndby. Men lige inden havde de muligheden for at få scoret sejrsmålet, da Ernest Nuamah fik chancen med et straffespark.

Det endte dog med at blive brændt, og efterfølgende slår FCN-holdkammeraten Emiliano Marcondes fast, at han nok kommer til at sparke næste gang. Det sker i et interview på TV3 Sport.

- Ja, det skulle jeg (have taget red.), og jeg ville også godt have taget den. Vi tog en kollektiv beslutning om, at Ernest skulle tage den, og det accepterer jeg, så tror jeg, at jeg tager den næste gang, fortæller Marcondes.

Det er desuden også meget afgørende for ham, at de har kunne holde fast i førstepladsen.

- Det er fedt at kunne sige, at vi har været det bedste hold i grundspillet, og alle har mødt hinanden to gange, og vi ligger nummer ét, så det er første step på vejen, siger han og fortsætter:

- Vi har vundet grundspillet for første gang. Det er et stort moment i klubbens historie, og nu presser vi selvfølgelig på, og slutspillet bliver mega spændende. Forhåbentlig kan det blive ligeså så stort, som det var i dag. Det var fedt, og jeg tror også, at det var fedt at se udefra, lyder det fra Marcondes.

Selvom førnævnte Nuamah brændte et straffespark, så var han stærkt spillende i kampen. Læs mere om det her.