Video : Tipsbladet
Superliga

Mareridtskamp af AaB-keeper i vigtig testkamp

Nordjyderne AaB tabte næstsidste testkamp inden Superliga-starten om en uge. Blandt andet på grund af dårligt målmandsspil.

Der er en del spørgsmål i AaB før sæsonstarten i Superligaen, for den næstsidste testkamp blev lørdag tabt 1-3 til Zaglebie Lubin.

Nu var det bare en testkamp, men den nye keeper, Josip Posavec, overbeviste ikke i kamp for nordjyderne, og det kan give panderynker for trænerteamet, da klubbens reservekeeper er 17-årige Theo Sander - en talentfuld keeper, men også en særdeles uerfaren mand.

AaB var foran 1-0 på et mål af Mathias Ross, men så droppede keeper Posavec - ifølge AaB's egen Twitter - så det blev 1-1. Og senere i kampen begik han straffespark, som Zaglebie Lubin scorede på. 

Nordjyderne forsøger at erstatte den dygtige målmand Jacob Rinne, der denne sommer har forladt klubben på en fri transfer.

AaB spiller endnu en testkamp denne lørdag - det er i aften, hvor Gornik Zabrze venter på træningslejren i Polen. Her vil Lars Friis stille med et helt andet hold end det, der tabte 1-3 til Zaglebie Lubin.

AaB indleder Superligaen med en udekamp mod Viborg FF. Netop Viborg FF sluttede sæsonen af med at slå netop AaB i kampen om at komme i Europa.

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub