• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Martin Retov skifter fra AGF til Brøndby

Martin Retov skifter fra AGF til Brøndby
Foto: Jonas Pryner Andersen / Polfoto

Martin Retov vender tilbage til Brøndby IF i trænerstilling.

Af Torsten Kjems Hansen
Martin Retov vender hjem til Brøndby IF, hvor han som spiller blandt andet var med til at sikre klubbens seneste mesterskab tilbage i 2005.

Retov, der indstillede karrieren i 2015 og siden har kastet sig over trænergerningen er blevet ansat som assistenttræner for Brøndbys U17-hold, der efter sommerferien skal trænes af Frank Hjortebjerg.

 
- Det tog ikke mange sekunder at takke ja, lyder svaret på spørgsmålet om betænkningstiden, da tilbuddet fra klubben kom.
 
- Vi har talt om det løst og fast den seneste måneds tid, fordi vi som familie er på vej tilbage til Sjælland, efter min tid i AC Horsens og nu som træner omkring U17 og U19 i AGF.
 
- Jeg havde en fantastisk tid i Brøndby IF som spiller, og jeg har altid fulgt med fra sidelinjen, uanset om det var fra Tyskland, Horsens eller som træner i AGF – så det passer perfekt at komme tilbage, siger Martin Retov til Brøndbys hjemmeside.
 
- Brøndby IF har betydet rigtig meget for mig, og kan jeg ved at give noget af mig selv til de fantastiske talenter, der er i klubben, så er jeg glad.
 
- Jeg glæder mig meget. De ting, jeg kan fortælle og lære fra mig, kommer fra en, der har været i spillernes situation. Noget af det vigtige at arbejde med, er det mentale, hvis man vil spille Superliga-fodbold – og specielt hvis man vil spille Superliga-fodbold i Brøndby IF.
 
- I andre klubber kan man måske ikke mærke presset, hvis man taber, men det kan man i Brøndby IF. Der er presset altid stort, men det hører med til at være en storklub og især i en klub som Brøndby IF, hvor både ansatte, fans og frivillige føler sig som en del af klubben og mange lever og ånder for klubben, lyder det fra den kommende assistenttræner.

Martin Retov tiltræder stillingen 1. juli. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus