• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Mate Vatsadze er færdig i dansk fodbold

Den tidligere AGF-angriber kommer ikke til at fortsætte i dansk fodbold, fortæller hans mellemmand.

Af Kenneth Jensen

27-årige Mate Vatsadze var for et år siden en vigtig del af holdet i AGF under Morten Wieghorst, men efter Glen Riddersholm kom til som træner, spillede Mate Vatsadze ikke meget i foråret.

Siden blev det værre, og angriberen har i løbet af sommeren ikke trænet med resten af førsteholdet, og kulminationen kom så onsdag aften, hvor klubben og angriberen blev enige om at ophæve aftalen, der ellers stod til at udløbe næste sommer.

Derfor er Mate Vatsadze gået på udkig efter en ny arbejdsgiver, og selv om der måske kan være en dansk klub, der mangler en angriber og er interesseret, skal de ikke gøre sig de store forhåbninger om at få Vatsadze i truppen.

- Mate Vatsadze fortsætter med sikkerhed ikke i Danmark, siger spillerens mellemmand, Guram Kachakhidze, til tipsbladet.dk.

Mellemmanden fortæller også, at der aktuelt ikke er noget på tæt på i forhold til at finde en ny klub, men Vatsadze har omvendt heller ikke travlt, fordi han blev løst af sin aftale med AGF, kort før transfervinduet lukkede og derfor kan spille for en ny klub med det samme, når han har underskrevet en aftale. 

Den georgiske angriber nåede fire år i Danmark og AGF, der hentede ham til Århus fra georgiske Dila Gori. Han blev topscorer i 1. Division i sæsonen 2014/2015, hvor AGF rykkede op i Superligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus