• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Mate Vatsadze laver ny aftale med AGF

Mate Vatsadze laver ny aftale med AGF

Efter mange spekulationer har Mate Vatsadze og AGF valgt at forlænge samarbejdet, således 1. divisions-topscoreren bliver på Fredensvang.

Af Ole Hoffskov

Mate Vatsadze blev topscorer i 1. division sidste sæson med 20 mål, og dermed slog han fast med syvtommersøm, at han er en profil på AGF-mandskabet. Alligevel har århusianerne tøvet med at forlænge kontrakten, der stod til at løbe ud ved årsskiftet.

I sidste uge var Mate Vatsadze ude og fastslå, at han var skuffet over AGF, og at han regnede med at forlade klubben. Nu har piben dog fået en ganske anden lyd.

Læs også: Vatsadze skuffet over manglende AGF-tilbud: Vil gerne blive

AGF meddeler onsdag, at man har forlænget aftalen med georgieren, således de to parter nu har papir på hinanden frem til sommeren 2017.

- Vi har haft en god dialog med Mate. Helt fra starten har begge parter været interesserede i at forlænge samarbejdet, og jeg er glad for, at det nu er faldet på plads, og at vi også i de kommende sæsoner får glæde af Mates evner foran modstandernes mål, siger sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse.

Hovedpersonen selv er glad for, at der endelig er faldet ro over tingene, og fremtiden er afklaret.

- Jeg er glad for, at det er faldet på plads. Det har hele tiden været mit ønske, fordi jeg har det godt i AGF og i Aarhus, hvor jeg føler mig hjemme. Jeg nyder den støtte, jeg får fra fansene, og jeg ser frem til at spille i Alka Superligaen og bidrage til, at vi når vores mål, siger Mate Vatsadze.

Den 26-årige angriber kom til AGF i 2012 og har spillet 61 kampe og scoret 28 mål for klubben fra Fredensvang.

Superliga

Mere Superliga

Fokus