• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Mathias Jensen træt af mandsopdækning: Håber ikke det breder sig

FCN-profilen Mathias Jensen håber ikke, at det bliver en ny trend, at han skal mandsopdækkes. Den formular havde SønderjyskE stor succes med i søndagens kamp.

Af Ole Hoffskov

Hvis Mathias Jensen var gået en tur på det lille hus i løbet af søndagens Superliga-kamp mellem SønderjyskE og FC Nordsjælland, var Victor Ekani sandsynligvis gået med.

SønderjyskE's midtbanespiller havde fået én opgave af cheftræner Claus Nørgaard i søndagskampen, og det var at mandsopdække FCN-profilen. Den opgave løste Ekani til perfektion - han fulgte Mathias Jensen over alt på banen og pillede ham mere eller mindre ud af kampen. 

Det kan med andre ord ikke diskuteres, hvorvidt taktikken fra effektiv, men man kan til gengæld diskutere, om den var køn. Det mener Mathias Jensen ikke, at den var, og han håber ikke, at han i fremtidige kampe får en modstander som overfrakke.

– Det var en mærkelig situation, som jeg aldrig har prøvet før eller set andre steder. Jeg forsøgte at bevæge mig meget rundt for at skabe mere plads til de andre, men det var ikke så sjovt. Jeg håber virkelig ikke, at det er noget, der vil brede sig, siger Mathias Jensen og tilføjer:

- Nu glæder jeg mig til fredagens kamp mod OB, der ligesom os gerne vil spille fodbold langs græsset. Vi har haft det svært mod OB tidligere, men nu vandt vi sidst, så det er dem, der har revanche til gode. OB har et godt hold, der er til Top 6, og de holder meget fokus på deres eget spil, så jeg håber ikke, det bliver så taktisk.

FC Nordsjælland tabte 1-2 til SønderjyskE. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus