• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Andreas Maxsø revser Brøndby: Brød vores aftaler

Foto: Getty Images

Andreas Maxsø mener ikke, at klubben overholdt de aftaler, som blev indgået, da han kom til klubben.

Af Oliver Okstrøm

Den tidligere Brøndby-spiller Andreas Maxsø er ude med riven mod sin gamle klub, hvor han slår fast, at der var aftaler, som blev indgået med klubben, da han ankom i 2019 fra tyske Uerdingen.

Det fortæller han om i et interview med TV3 Sport.

- Der var nogle aftaler, da jeg skrev under med Brøndby, og de blev desværre ikke overholdt. Da jeg kom gratis til Brøndby, blev vi enige om, at det var to år, og hvis jeg så gjorde mig fortjent til at komme afsted, så ville de ikke sætte en stopper for det, siger han og fortsætter:

- Også i og med, at jeg betalte en pæn sum penge for at komme til Brøndby, så var jeg lidt skuffet over, at aftalen ikke blev overholdt. Igen, sådan er fodbold, og livet går videre, lyder det fra Maxsø.

Han kommer desuden også ind på det kiksede skifte til russiske FK Rostov, som skiftede træner lige midt i, at Maxsø var på vej til klubben. 

- Det kunne være gjort på andre måder, så det var gået lidt hurtigere, og desværre blev det ikke det, fortæller den tidligere Brøndby-anfører.

Derudover peger han også på, at da han endelig kom videre fra klubben og skiftede til Colorado Rapids i vinterens transfervindue, så var det noget, som Brøndby-bestyrelsesformand Jan Bech Andersen var i centrum for i stedet for fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

Netop Carsten V. Jensen kan dog ikke genkende de anklager, som er fra Maxsø.

- Jeg kommer ikke til at kommentere ret meget på det udover, at vi til punkt og prikke har opfyldt det, som er i de aftaler, der er lavet, siger han.

Når det kommer til om, der er blevet afvist bud, svarer 'CV':

- Det kan da godt være, men så er det fordi, at de ikke har opfyldt de ting, som var i den aftale, som vi har indgået. Så jeg kan bare sige, at alt, hvad vi har foretaget os med Andreas Maxsø, det har været indenfor de regler eller aftaler, som vi har lavet med ham, siger Carsten V. Jensen.

Endvidere afviser han, at han skulle have trukket forhandlinger i langdrag, og at skiftet til Colorado var med Jan Bech Andersen, der tog over.

- Jeg havde ikke nødvendigvis brug for Jans hjælp, men input skal man jo ikke bare afvise, hvis de er gode. Der kan være kontakter og et netværk eller andre ting, der kan bruges. Det er ikke sidste gang, at bestyrelsesformanden er med i en handel. Det kan jeg godt love, forklarer Brøndby-fodbolddirektøren.

Tidligere har Maxsø også kritiseret den måde, som Brøndby har arbejdet på transfermarkedet. Læs mere om det her.