Mbappe sænker Sverige på udebane i Nations League

Kylian Mbappe drev gæk med et par svenskere ved baglinjen og scorede fra en spids vinkel i Stockholm.

De franske verdensmestre fra Frankrig åbnede lørdag Nations League med en 1-0-sejr på udebane over Sverige.

Det 21-årige stjerneskud Kylian Mbappe blev matchvinder i Stockholm.

Fem minutter før pausen holdt angriberen godt fast i bolden tæt ved hjemmeholdets baglinje.

Med et par finurlige driblinger kom Mbappe forbi Mikael Lustig og Kristoffer Olsson, inden Paris Saint-Germain-stjernen fra en spids vinkel sparkede bolden forbi Robin Olsen i målet.

Kort forinden havde Sveriges Marcus Berg ellers haft en glimrende mulighed for at bringe værterne i front, men angriberens forsøg blev reddet af den franske keeper Hugo Lloris.

I gruppens anden kamp vandt Portugal uden Cristiano Ronaldo med 4-1 på eget græs over Kroatien.

Portugiserne vandt første udgave af Nations League i sidste sæson og har dermed fået en forrygende start på titelforsvaret.

Portugal fører gruppe 3 på en bedre målscore end Frankrig. Gruppens bedste hold går videre til et finalestævne, hvor i alt fire hold skal kæmpe om turneringssejren.

Danmark åbnede med et nederlag på 0-2 til Belgien i gruppe 2. Danskerne har således fået en skidt start i jagten på en plads ved finalestævnet.