• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Medie: Bundesliga-klub overvejer Brøndby-spiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Bundesliga-klubben Union Berlin, der har et par danskere på kontrakt, overvejer angiveligt at tilknytte Brøndby-spiller.

Af Kenneth Jensen

Der har været sagt og skrevet en del om Lasse Vigen Christensens kontraktudløb i Brøndby de seneste dage, men han er ikke den eneste, hvis aftale løber ud til sommer.

Brøndby IF skal også finde ud af, hvad der skal ske med forsvarsspillerne Anthony Jung og Hjörtur Hermannsson.

Jung er en spiller, som klubben har tilbudt en ny aftale, og hvor man har indtryk af, at han seriøst overvejer at blive i klubben, mens Hjörtur Hermannsson ligner en spiller, der skal videre.

Selv om islændingen er begyndt at spille mere, har det været ind og ud af startopstillingen i løbet af de fem år, han har været i Brøndby, og han har selv talt om, at det kan være tid til at prøve noget nyt.

Og skulle han vælge at forlade de blå-gule til sommer, får den 26-årige nok ikke svært ved at finde en ny klub. Der er således interesse fra Bundesligaen, hvor mediet B.Z. Berlin fortæller, at Hermannsson er et tema i klubben Union Berlin til sommer, hvor han altså er kontraktfri.

Forklaringen er, at Leverkusen ifølge Kicker vil hente centerback Marvin Friedrich til sommer, hvor han bare har et enkelt år igen med Union Berlin, og dermed vil Berlin-holdet altså stå med et problem i midterforsvaret.

Danskerne Jakob Busk og Marcus Ingvartsen spiller for Union Berlin, og hvis Hermannsson har brug for info om klubben, kan han spørge holdkamerat Simon Hedlund, som Brøndby købte i netop Union Berlin.

Det er ikke kun Berlin-klubben, der lurer på Brøndby-stopperen. Hermannsson skulle også være på blokken i både Augsburg og HSV.

Forsvarsspilleren har spillet 113 gange i Superligaen for Brøndby. I denne sæson er det blevet til 14 kampe - otte fra start.

Hermannsson har en fortid i PSV, og han var i 2016 udlejet til IFK Göteborg, inden han altså blev købt af Brøndby.

Fik du læst historien om, hvad Jan Bech Andersens planer med Brøndby er? Klik her og læs historien.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

LIVE: AGF på stolpen!

AGF har haft et godt tag på FC Midtjylland, men der hviler et stort pres på hjemmeholdet i søndagens brag. Følg AGF -...

Mere Superliga

Fokus