Superliga

Medie: C. Poulsen til FCK på et-årig kontrakt

Det engelske medie Talksport mener at vide, at Christian Poulsen vender hjem til FC København på en 1-årig aftale.

Christian Poulsen skiftede forrige sommer fra Juventus til Liverpool, men helt tydeligt er det, at Roy Hodgson så et lys i danskeren, som den nuværende manager, Kenny Dalglish, ikke umiddelbart ser. I hvert fald er den danske landsholdsanfører milevidt fra startopstillingen i Merseyside-klubben, og mange af Liverpools fans vil næppe bryde ud i gråd, hvis danskeren forlader klubben til sommer.

Indtil videre har alle forlydender dog gået på, at Christian Poulsen agter at blive i Beatles-byen og kæmpe for sin chance på Liverpools midtbane. Det fastslog blandt andre Poulsens rådgiver, Jørn Bonnesen, så sent som for en uge siden i et interview med tipsbladet.dk.

Men lidt andre udmedlinger kan man nu læse i den engelske presse.

Talksport

skriver nemlig, at Christian Poulsen er meget tæt på et skifte hjem til FC København. Ja, faktisk skulle de to parter allerede have indgået en aftale om en 1-årig kontrakt - en aftale, der kan forlænges ved udgangen af næste sæson, hvis begge parter ønsker det.

Det er

Talksports

danske pressekilder, der kan berette om aftalen mellem Christian Poulsen og FC København.

Med til historien hører, at

Talksport

hovedsageligt er et medie, der beskæftiger sig med transfersnak, og derfor ikke altid er lige troværdig. Men spændende er rygtet i hvert fald.