Superliga Victor Risager

Medie: Danskerglad klub jagter stor AaB-profil

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Rasmus Thelander kan være på vej til Asien, hvor den særdeles danskerglade klub Urawa Red Diamonds viser interesse ifølge "Transfervinduet".

Af Victor Risager

Først købte de Kasper Junker. Så hentede de stopperen Alexander Scholz. Og nu forsøger den danskerglade klub Urawa Red Diamonds efter sigende at lokke endnu en dansker til Japan.

Ifølge B.T. Sports podcast “Transfervinduet” er Urawa Red Diamonds således meget interesserede i Rasmus Thelander fra AaB.

Den 30-årige stopper har således kontraktudløb i AaB efter den indeværende sæson, hvorfor han kvit og frit kan skifte klub, og i den forbindelse har Rasmus Thelanders bagland indledt en dialog med den japanske klub.

Tilbage i januar var den stærke forsvarsspiller også et emne i FC København, men spørgsmålet er, om han også vil være det denne sommer.

Rasmus Thelander tidligere spillet i udlandet for klubber i Grækenland, Schweiz og Holland, og nu må tiden vise, om han slutter sig til den lille danskerkoloni hos Urawa Red Diamonds, der aktuelt er nummer 14 i den japanske liga.