• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Diogo Gonçalves får denne klausul i FCK

Foto: Getty Images

Udover en økonomisk indsprøjtning nu og her, så har Benfica angiveligt også penge til gode ved et videresalg.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

FC København er igang med at færdiggøre vinteres første handel.

Torsdag blev den portugisiske kantspiller Diogo Gonçalves meldt på plads hos de forsvarende danske mestre. Siden er det kommet frem, at han har underskrevet en kontrakt for de kommende fire år.

Nu bringer det portugisiske medie O Jogo så nye oplysninger. Udover en betaling fra FCK her og nu, som de ikke kommer nærmere ind på, så kan Benfica også se frem til at tjene på 25-årige Diogo Gonçalves ved et videresalg.

Således skriver de, at Benfica angiveligt får en videresalgsklausul indbygget i aftalen med Diogo Gonçalves, som forlader Benfica efter mere end 10 år i klubben.

Kantspilleren er opdraget op gennem ungdomsrækkerne i Benfica, og har også spillet tæt på 100 kampe for klubben. Men det helt store gennembrud er aldrig rigtig kommet, derfor skal han nu prøve noget helt nyt i FC København.

25-årige Diogo Gonçalves havde sin bedste sæson i 2019/2020, hvor han var udlejet til Famalicão i den bedste portugisiske række. Her blev det til syv mål og ni assists i alle turneringer.

Det forventes, at den portugisiske kantspiller, der også har spillet et hav af ungdomslandskampe for sit land, bliver præsenteret i FC København inden længe. Han tilslutter sig først sine holdkammerater til januar, forlyder det.

I afspilleren ovenfor kan du se Diogo Gonçalves score et sandt drømmemål mod FC Midtjylland.