• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Medie: Engelsk klub scoutede FCM-stjerne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der var angiveligt besøg fra England på Brøndby Stadion i går for at holde øje med Evander.

Af Anders Dehn

FC Midtjyllands Evander har gennem lang tid tiltrukket interesse fra en række klubben, og søndag havde mindst én af dem sendt en talentspejder til Brøndby Stadion for at se nærmere på brasilianeren.

Ekstra Bladet skriver, at Bournemouth havde en mand på plads til pokalkvartfinalen, og at han var der for at bese Evander.

Bournemouth rykkede i sommeren 2020 ud af Premier League og frister aktuelt en tilværelse som nummer to og dermed potentiel oprykker i The Championship. Forleden tiltrak holdet sig opmærksomhed, da det scorede et pragtmål næsten direkte efter kickoff. Her spillede danske Philip Billing en hovedrolle.

Talentspejderen fik fuld valuta for pengene, da Evander spille hele kampen og gjorde fin figur på den centrale midtbane. Faktisk burde han også have scoret i første halvleg.

Det er langt fra første gang, at en udenlandsk klub viser interesse for FC Midtjyllands brasilianske kreatør. Tidligere har så forskellige klubber som FC Porto, Atlético Madrid, Inter Miami og PSV Eindhoven været blandt bejlerne.

Faktisk fik FCM angiveligt tilbudt 55 millioner kroner for Evander i sommer, men takkede nej