Foto: Getty Images
Superliga

Medie: Essien-kaos efter FC Nordsjællands test

Michael Essien stjal showet under og efter FC Nordsjællands testkamp fredag, skriver svensk medie.

FC Nordsjælland gæstede fredag eftermiddag Malmö FF i en testkamp, men her var det ikke en af  Superliga-topholdets mange dygtige spillere, der stjal showet. Nej, det var i stedet nordsjællændernes assistenttræner Michael Essien.

Det skriver Fotbollskanalen i en artikel med rubrikken “Essien-hysteri i Malmö”.

I første halvleg begyndte tilskuere ifølge mediet at råbe Michael Essiens navn, mens den tidligere Chelsea- og Real Madrid-stjerne også stillede op til selfies i pausen og efter kampen. Til sidst var der dog for mange, der ville have en selfie med legenden, hvorfor officials måtte hjælpe Essien med at “flygte” ind på banen, så han kunne fejre sejren med FC Nordsjællands spillere.

Efterfølgende blev Essien også opsøgt af Malmö FF’s ghanesiske midtbanespiller Emmanuel Lomotey i omklædningsrummet.

- Jeg har lige talt med ham og glæder mig til at se ham igen. Det er en fornøjelse at møde Michael Essien, og det var utroligt at se ham spille dengang. Det er en dejlig følelse, jeg er så glad, siger Lomotey til Fotbollskanalen og tilføjer:

- Han er virkelig et dejligt menneske. Meget tålmodig og respektfuld. Meget ydmyg. Han er et fantastisk menneske, og han var en topspiller. Alle kender ham.

FC Nordsjælland vandt kampen mod Malmö FF og har nu vundet deres tre testkampe hidtil med en samlet målscore på 8-0.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE