Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: FCK holder øje med Bundesliga-dansker

Det kan være den helt store transfer, som der har været talt om for FC København.

Tidligere har Hoffenheim-danskeren Jacob Bruun Larsen været sat i forbindelse med FC København, og nu skulle der være pustet til gløderne igen. Offensivspilleren lader nu til at være en spiller, som FCK'erne går efter.

Det fortæller transfer-journalisten Farzam Abolhosseini i B.T.-podcasten 'Transfervinduet'.

- Hvis det skal ske, så kommer det først til at ske sidst i vinduet, men jeg ved, at FCK holder øje med ham. Det kan være den der helt store transfer, som der er blevet snakket så meget om, siger Abolhosseini.

Det bliver også påpeget, at han tidligere er blevet spottet i Parken, og at Bruun Larsen er FCK-fan. Endvidere bliver det slået fast, at FC København har midlerne til at købe Hoffenheim-spilleren fri.

I sidste sæson fik han 25 kampe i Bundesligaen for sin klub, og dermed fik han bidt sig fint ind på holdet efter sæsonen forinden, hvor han var udlejet til belgiske Anderlecht i et halvt år. 

Tidligere har Bruun Larsen også spillet for Dortmund, og blev i januar 2020 solgt til Hoffenheim for omkring 65 millioner kroner.

Jacob Bruun Larsen har kontrakt frem til sommeren 2024, og den 23-årige spiller har spillet seks landskampe og scoret ét mål.

Derudover skulle FCK også være på vej til at hente en Superliga-profil. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.