Medie: FCK jagter ny sydamerikaner
Illustration
Superliga

Medie: FCK jagter ny sydamerikaner

FC København sættes i forbindelse med den paraguayanske landsholdsspiller Jose Ariel Nunez, der senest har optrådt for Osasuna.

Cesar Santin er for længst smuttet til APOEL Nicosia, Marvin Pourié er blevet lejet ud til Zulte Waregem, og en af de nærmeste dage lander Abderrazaq Hamed-Allah i den danske hovedstad som afløser. Det er sådan, de fleste regner med, at FC Københavns angrebskabale skal gå op i dette transfervindue.

Nu er en hidtil ukendt faktor dog dukket op i ligningen. En faktor, der kan vende op og ned på det hele.

Tuttomercatoweb skriver tirsdag middag, at FC København bejler til den 25-årige angriber Jose Ariel Nunez, der har otte landskampe for Paraguay på CV'et. Også Serie A-klubberne Udinese og Sampdoria skulle være med i kapløbet.

Jose Ariel Nunez er til dagligt på lønningslisten i Libertad i hjemlandet, men i hele denne sæson har han været lejet ud til spanske Osasuna. Her blev angriberen dog aldrig nogen succes. Blot seks kampe opnåede han i Primera Division hvoraf fire var fra start. Det blev ikke til nogen scoringer i Osasuna-trøjen, men Nunez har flere gange i karrieren vist, at han er en mand med mål i støvlerne. Det er blandt andet blevet til to mål for Paraguays landshold.

Nu kan han måske blive FC Københavns andet sydamerikanske indkøb denne vinter - i forvejen har løverne sikret sig argentinske Franco Mussis.