• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Medie: FCM forhandler om angriber til 30 millioner

Foto: Getty Images

Ifølge et brasiliansk medie er FC Midtjylland i forhandlinger om en 22-årig angriber.

Af Kenneth Jensen

FC Midtjylland-angriber Sory Kaba vil væk, og det lader til, at det danske mandskab har zoomet ind på afløseren, skulle Kaba forlade klubben fra Ikast og Herning.

To gange tidligere i dette transfervindue har FC Midtjylland handlet i Brasilien, og nu lader det til, at klubben igen er klar til at bruge millioner i det sydamerikanske marked.

Det er mediet UOL fra Brasilien, der rapporterer, at Bo Henriksens mandskab lige nu er i forhandlinger med Atletico Mineiro om den 22-årige angriber Marrony.

Marrony er en spiller, som FCM angiveligt tidligere har vist interesse for, men da kunne parterne ikke nå til enighed. Nu er det danske mandskab vendt tilbage til forhandlingsbordet, og det er angiveligt ikke småpenge, man er klar til at købe for.

Mediet mere at vinde, at FC Midtjylland skal betale omkring 30 millioner kroner for spilleren, og at man ligeledes skal aflevere 10 procent af et eventuelt salg i fremtiden. 

Marrony er en rigtig angriber og skiftede for halvandet år siden fra Vasco da Gama til Atletico Mineiro.

I 24 kampe for klubben i denne sæson er det bare blevet til fire scoringer, men i mange af kampene har han været indskifter. I sidste sæson scorede han syv gange.

FC Midtjylland har denne sommer hentet midtbanespiller Charles og forsvarsspiller Juninho. Og meget tyder altså på, at det danske mandskab fortsætter med at kigge mod det brasilianske marked for at finde forstærkninger.

Henter man Marrony, bliver han angrebsmakker med Junior Brumado, der også er fra Brasilien. Udover de førnævnte har FCM også Paulinho og Evander.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020