• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nikolaj Kesting

Medie: Fire engelske klubber lurer på FCM-profil

Foto: Getty Images

Rygterne om, hvor den unge midtbanespiller ender, er mange. Nu melder to nye klubber sig ind i kampen om svenskeren.

Af Nikolaj Kesting

Jens-lys Cajuste var ikke udtaget til tirsdagens kvalifikationskamp til Champions League mod Celtic, og Bo Henriksen har kaldt ham et salgsemne.

Det tyder med andre ord på, at Cajuste ikke spiller den kommende sæson i Superligaen. Spørgsmålet er, hvor han så skal spille. 

Rennes virkede i lang tid til at være et godt bud, men deres forhandlinger med Midtjylland ser ud til at være på stand by lige nu. I stedet ligner det, svenskeren kan komme til at spille i England i næste sæson. 

Hele fire Premier League-klubber er nemlig med i kampen om den defensive midtbanespiller ifølge det svenske medie Expressen. 

De fire klubber er Wolverhampton, Leeds, Newcastle and Crystal Palace. Derudover er det tidligere rygtet at også Brentford med danske Thomas Frank som træner, skulle være interesseret i Cajuste. 

Ifølge Expressen skulle Midtjylland kræve på den gode side af 13 millioner euro for Cajuste, eller hvad der svarer til omkring 100 millioner danske kroner. FC Midtjylland har allerede afvist et bud fra Rennes på cirka 75 millioner kroner. 

Cajuste har været i Midtjylland siden 2018. Han har spillet 69 kampe for klubben og lavet to mål.

For nu er Jens-Lys Cajuste dog stadig FC Midtjylland-spiller. Klubben spillede tirsdag 1-1 mod Celtic og du kan se højdepunkterne fra den kamp her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020