• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Medie: Flere stjerner har mistet troen på Solskjær

Foto: Getty Images

ESPN melder, at omklædningsrummet i Manchester United er splittet.

Af Jacob Quvang

Ole Gunnar Solskjær er en presset mand i øjeblikket, og søndagens 0-5 nederlag til Liverpool har kun gjort det værre. 

Nordmanden sidder stadig i trænersædet i storklubben, men spørgsmålet er, hvor længe han bliver ved med det. Det anerkendte medie ESPN melder, at et betragteligt antal Manchester United-spillere har mistet troen på nordmandens trænerevner. Mediet refererer til flere kilder, som alle er anonyme. 

Solskjær har efter søndagens nederlag tabt fem af sine sidste ni kampe i spidsen for Manchester United, og ifølge ESPN er hans støtte i omklædningsrummet reduceret til kernen af Manchester Uniteds britiske spillere samt et lille antal oversøiske spillere. 

Tilstanden er endnu ikke i nærheden af den giftige atmosfære, som kendetegnede den sidste tid under Jose Mourinho. Nederlaget til Liverpool har dog spredt en resignerende og opgivende attitude omkring Old Trafford om Solskjærs fremtid som manager. 

Ifølge ESPN går meget af tvivlen på Solskjærs manglende evne til at løse holdets defensive problemer, hans favorisering af underpræsterende spillere og hans modvilje til at give chancen til breddespillere som Jesse Lingaard, Donny van de Beek og Nemanja Matic. Det har angiveligt ført til, at nogle spillere åbent har kritiseret træneren til holdkammerater under den seneste landskampstermin. 

Nogle fremtrædende spillere skulle derudover være irriteret over, at Solskjær ikke træder i karakter foran Manchester Uniteds uskarpe offensivspillere. ESPN citerer en kilde, som brokker sig over Cristiano Ronaldo og Mason Greenwoods samarbejde, og at de to spillere ikke spiller bolden til hinanden. Ronaldo skulle angiveligt også være irritereret på den unge englænder, som ofte selv skyder på mål frem for at spille chancen større. 

Manchester United-spillerne skulle angiveligt også efterspørge en mere tydelig taktisk retning fra Solskjær, men dette er ikke sket. 

Antonio Conte har ad flere omgange været rygtet til trænerjobbet, og ESPN skriver, at Manchester United-toppen er klar over, at Antonio Conte er klar til at genoptage sin trænertjans, og at han ønsker en stilling på Old Trafford. Manchester United-ledelsen skulle dog være en smule afholdende for at hente den tidligere Juventus-, Chelsea- og Inter-manager. Conte er kendt for at stille store taktiske krav til sine hold - både på banen og udenfor banen. Manchester United er dog klar over, at italieneren sandsynligvis er det bedste, der er på markedet, såfremt Solskjær bliver fyret. 

Tidligere har Manchester United også været sat i spil til Mauricio Pochettino, men den nuværende PSG-manager er ikke ledig på markedet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020