Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Mads Emil Madsen slår transferrekord i østrigsk klub

Mads Emil Madsen bliver angiveligt den største transfer i LASK Linz' historie.

Silkeborg IF kunne fredag eftermiddag fortælle, at midtbaneprofilen Mads Emil Madsen er på vej til at blive solgt, og det er han ifølge Ekstra Bladet til den østrigske klub LASK Linz, der aktuelt er på tredjepladsen i ligaen.

22-årige Mads Emil Madsen indbringer Silkeborg IF i omegnen af 10 millioner kroner, og dermed er der tale om et stort salg af Superliga-nedrykkerne, og for LASK Linz er der også tale om et stort køb.

Læs også:Silkeborg enig om salg af anfører Mads Emil Madsen

Det største i klubbens historie, skriver avisen OÖ Nachrichten.

LASK Linz-truppen består primært af østrigske spillere, og det er sjældent, at klubben hiver dankortet op af lommen og køber en dyr spiller i udlandet. Derfor glider Mads Emil Madsen med sit prisskilt på 10 millioner kroner ind på førstepladsen over de dyreste spillere i LASK's historie.

Læs også:Avis: Denne klub har købt Silkeborg-profil

I LASK Linz kan Mads Emil Madsen været udset som afløser for 25-årige Peter Michorl, der meldes på vej til Hamburger SV.

På grund af den forestående transfer var Mads Emil Madsen ikke med, da Silkeborg IF lørdag mødte SønderjyskE, og midtbanespilleren kommer næppe i kamp mere i denne sæson, da Silkeborg IF har udspillet deres rolle i Superligaen. 

Læs også:FCM-angriber jublede mod FCK-fans: Jeg gør, hvad mit hjerte siger

Læs også:Gratis FC Nordsjælland-profil har adskillige bejlere

Læs også:Avis: Storklubber så nærmere på FCN-komet mod Brøndby