• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Medie: Skriver under med AGF søndag

Foto: Getty Images

Den danske offensivspiller kommer til AGF på en lejeaftale for resten af sæsonen, lyder det.

Af Victor Risager

AGF kan snart præsentere vinterens anden forstærkning. Mikkel Duelund er på vej til Aarhus på en lejeaftale for resten af sæsonen, skriver Viaplay

Der har i ugevis været rygter om et comeback til dansk fodbold for den tidligere FC Midtjylland- og U21-landsholdsprofil. Både B.T. og Ekstra Bladet har skrevet, at der har været dialog mellem hans lejr og AGF.

Nu er det så konkret, at Duelund rejser til Danmark søndag for at skrive under på en lejeaftale for resten af sæsonen, lyder det fra Viaplay. 

Den danske offensivspiller har det seneste halvandet år været udlejet fra Dynamo Kiev til NEC Nijmegen, og den lejeaftale er der formelt set stadig et halvt år tilbage af. Den afbrydes dog før tid, således at han kan blive udlejet til AGF. 

Så meget indikerede NEC Nijmegens cheftræner, Rogier Meijer, også efter lørdagens kamp mod Sparta Rotterdam, hvor Duelund startede inde. 

- Der er en god chance for, at Duelund spillede sin sidste kamp for os, sagde træneren efter kampen ifølge hollandske medier. 

Mikkel Duelund, 25 år, har en fortid i FC Midtjylland, for hvem han nåede 120 kampe og scorede 26 mål. Han har også tidligere været ungdomsspiller i AGF. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE