Superliga Victor Risager

Medie: Prisen på FCM-emne er styrtdykket

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Det bliver ikke billigt for FC Midtjylland, hvis de vil hente Edward Chilufya, men prisen er dog styrtdykket, melder medie.

Af Victor Risager

Tidligere torsdag kunne Ekstra Bladet afsløre, at FC Midtjylland er på jagt efter hjælp til offensiven, og at de især har et godt øje til den 22-årige kantspiller Edward Chilufya, der er på kontrakt hos Djurgården.

Men hvis midtjyderne vil have fingrene i offensivspilleren fra Zambia, bliver det ikke billigt.

FotbollDirekt kan nemlig nu afsløre, at Djurgården er klar til acceptere bud på omkring tre millioner euro. Det svarer til 22,5 millioner danske kroner.

Selvom det stadig er anseeligt millionbeløb, er det markant mindre, end hvad Djurgården tidligere har villet have for kantspilleren. FotbollDirekt skriver således, at den svenske klub tidligere har haft ambitioner om at sælge spilleren for det dobbelte, altså 45 millioner kroner.

Faldet i pris sker ifølge mediet, som følge af at spillerens 2021-sæson ikke levede helt op til forventningerne, selvom han diskede op med hele 14 kasser og otte oplæg i 2021.

Hvis det ender med en transfer for godt 22,5 millioner kroner, vil Edward Chilufya dog stadig være et af FC Midtjyllands dyreste indkøb nogensinde. Desuden vil han i så fald også Djurgårdens tredjestørste salg nogensinde, skriver FotbollDirekt.

22-årige Edward Chilufya har spillet fire år i Djurgården, som hentede ham fra Mpande i Zambia i februar 2018.