• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Michelsen roser: Barrett har været åben og ærlig om egne ambitioner

Foto: Getty Images

Jakob Michelsen hylder Jacob Barrett Laursen efter hans afskedskamp for OB.

Af Mads Bye Marboe

For en uge siden vendte OB 0-1 til 2-1 mod Lyngby, og mandag blev bedriften gentaget, da fynboerne besejrede oprykkerne 3-1, selv om Kasper Enghardt havde scoret kampens første mål.

For cheftræner Jakob Michelsen vidner det om et hold i balance.

- Det er stærkt. Det viser også noget om spillernes moral og tro på tingene. Jeg roste spillerne i pausen. Jeg synes, vi spiller en rigtig god første halvleg. Jeg synes, at vi dominerer den her kamp fra start til slut og skaber masser af målchancer. Så meget, meget solid indsats af spillerne.

Læs også:Bedst og værst: OB's unge diamant glimtede endnu engang mod Lyngby

- Jeg synes, at vi spiller god fodbold, vi spiller fremadrettet og holder Lyngby væk fra målchancer, og det med at kunne slå tilbage efter at være kommet bagud vidner om et hold i balance, siger han til klubbens hjemmeside.

Mod Lyngby spillede Jacob Barrett Laursen sin sidste kamp for OB. Han skifter om få dage til Arminia Bielefeld og får roser fra Michelsen med på vejen.

- Barrett har været en super ambassadør for OB. Han har været her i syv år, og det er uhørt i fodbold, at man har været i en klub så længe. Han er om nogen en klubmand og har været gennemført professionel og åben og ærlig om alle hans egne ambitioner hele vejen igennem, og hvad han gerne ville med sit liv og sin fodbold.

Læs også:Lyngby-keeper: Håber på tjeneste fra OB mod Sønderjyske

- Så kæmpe ros herfra til Barrett. Han var en vigtig del af vores opblomstring sidste år, hvor vi kom i top seks, og jeg synes, at han har været professionel hele vejen igennem. Og så var det en super afslutning, at han kommer ind ved 1-1 og kører sejren hjem. Drengene fik også klappet af ham og givet ham masser af krammere, og jeg tror også, at han enten havde meget kaffe på trøjen eller var lidt rørt inde i omklædningsrummet.

- Så det var dejligt at give Barrett, holdet, klubben og byen en sejr og en førsteplads i den her pulje. Nu begynder nogle sjove kampe.

Jacob Barrett Laursen spillede 127 kampe i OB-trøjen.

Læs også:OB'er jubler efter sjælden scoring: Jeg har ventet så længe

Læs også:OB-lejr retter sigtet mod mulig europæisk kvalifikation

Læs også:Lykkelig Barrett: Vi viser nogle store nosser

Superliga

Mere Superliga

Fokus