• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Mike Jensen spillede med Pavlovic: Det er et fedt skifte til Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mike Jensen spillede med Andrija Pavlovic i APOEL FC i sidste sæson, og han har naturligvis noteret sig den tidligere FCK'ers skifte til Brøndby IF.

Af Ole Hoffskov

De fleste kan huske Andrija Pavlovics for hans to år i FC København fra 2016 til 2018, men for en enkelt dansker står serberen endnu mere klart i erindringen.

I sidste sæson var Andrija Pavlovic udlejet fra Rapid Wien til APOEL FC, og på Cypern spillede han sammen med Mike Jensen, der som bekendt har en fortid i Brøndby IF, hvor serberen er på kontrakt de kommende fire sæsoner.

- Det er kanon fedt. Jeg nåede at spille en 9-10 kampe med ham her i APOEL. Han er en god og en sød fyr med nogle kvaliteter på banen, som Brøndby helt sikkert nok skal få gavn af, siger Mike Jensen til tipsbladet.dk.

Læs også:Var Pavlovic et flop i FCK? Jeg kan ikke acceptere, der bliver grinet hånligt

Så længe Brøndby lader være med at spille 26-årige Andrija Pavlovic for meget i dybden, skal det nok gå, forudser Mike Jensen.

- Jeg vil mene, han er bedst som falsk 9'er. Han er dygtig til at indgå i kombinationer, han er god med ryggen mod målet, og han er en dygtig afslutter. Han er ikke en angriber, der løber særlig meget i dybden, men i Brøndby vil han jo også være omgivet af mange vævre spillere, og det passer ham fint, tror jeg. Hvis han bliver sat i scene, skal han nok score nogle mål, siger han.

Andrija Pavlovic ringede ikke til Mike Jensen for at snakke Brøndby, inden han skrev under med de blå-gule, men de to tidligere holdkammerater har været i kontakt.

Læs også:Medie: Stor udenlandsk interesse for Hedlund - Her er Brøndbys pris

- Jeg har SMS'et lidt med ham. Da jeg hørte fra en kammerat, at han var tæt på at skifte til Brøndby, skulle jeg jo lige høre, om han kunne blive klar til at spille FCK-kampen. Det blev han desværre ikke, siger Mike Jensen, der ikke tror, at Pavlovics FCK-fortid bliver et stort problem:

- Jeg tror ikke, det er noget, han vil blive påvirket så meget af. Så længe var han heller ikke i FC København, og jeg er sikker på, han i hvert fald tager det roligt og professionelt. Det tror jeg egentlig også, at omgivelserne gør. 

Andrija Pavlovic kan debutere for Brøndby IF på søndag, når de blå-gule møder AC Horsens. 

Læs også:Pavlovic blev lokket af Brøndbys filosofi

Læs også:Medie: Svensk topklub jagter dansker i Tyskland

Læs også:Jan Bech om FCK's Wilczek-aftale: Sådan vil vi aldrig gøre

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020