• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Mikkel Duelund: Superligaen trænger til profiler

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mikkel Duelund efterlyser Superliga-spillere, som tør give lidt mere af sig selv, når de bliver interviewet.

Af Ole Hoffskov

Mikkel Duelund går sjældent af vejen for en kæk bemærkning. 

Det vakte opsigt, da FC Midtjylland-profilen i starten af 2017 i et interview med tipsbladet.dk beskrev forholdet til rivalerne fra Viborg FF som "et had der hele tiden vokser", og mod slutningen af den netop overståede sæson spærrede mange øjnene op, da Mikkel Duelund gav et interview til TV3 Sport kort efter FCM's 3-2-sejr på hjemmebane over FC København. Her brugte den 20-årige Superliga-profil ordet "fuck" syv gange på under et minut.

Læs også: FC Midtjylland bekræfter: Køber svensk midtbanetalent

I et stort interview med Spillerforeningen forklarer Mikkel Duelund, at han i forhold til det interview er ked af, at hans budskab druknede i for mange bandeord, men han står ved at være en person, der skiller sig lidt ud fra mængden i Superligaen.

Han mener, andre bør gøre det samme, når det handler om at kommunikere med medier og andre interessenter.

- Jeg vil sgu gerne lave lidt ravage en gang i mellem. For jeg synes, Superligaen trænger til profiler, som har noget reelt på hjerte, der ikke bare kommer med den der professionelle smøre, som skal lires af hver eneste gang, man har vundet en kamp eller spillet pisse godt. Det er jeg stor modstander af. Det er jeg i hvert fald blevet med tiden, siger han i interviewet.

Han fastslår samtidig, at han oplever en form for paradoks, når det gælder de spillere, der tør skille sig lidt ud.

- Jeg har læst og hørt mange udtrykke, at de er trætte af Viktor Fischer. Han er for arrogant og det ene og det andet. Jeg tror også, at man skal tænke over, hvad det egentlig er, man vil have. Er det den samme smøre hver gang? Er det dét, du som seer vil have? En eller anden form for fælles udtryk, hvor du ikke kan kende forskel på, hvem det er, der egentlig snakker, fordi det bare er det samme, der bliver sagt? Det brokker folk sig også over.

- Det handler også om modtageren. En gang i mellem er der en dobbeltmoral hos modtageren. For man vil gerne have det ene, men man vil også have det andet. Og man bliver sur, hvis man ikke får begge dele, siger Mikkel Duelund.

FC Midtjyllad og Mikkel Duelund vandt det danske mesterskab foran Brøndby i den forgangne sæson. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020