Video : Tipsbladet
Superliga

Millionhandel: Randers FC køber ny angriber

Ifølge Tipsbladets oplysninger nærmer Randers FC sig en forstærkning til offensiven.

Randers FC har sagt farvel til Alhaji Kamara, der er taget til FC Midtjylland, mens Mohammed Fuseini er kommet den anden vej på en lejeaftale fra SK Sturm Graz.

Her til allersidst har man så også sagt farvel til Filip Bundgaard, der tager til Brøndby.

Derfor har Randers FC handlet hurtigt og været i markedet efter endnu en offensiv forstærkning, og den har man fundet i B.93 ifølge Tipsbladets oplysninger.

Der er tale om klubbens dygtige offensivspiller Tammer Bany, der har brændt banen af i NordicBet Ligaen. Randers FC har lagt et bud på omkring 1,3 millioner kroner, som matcher B.93's prissætning på ham.

Tammer Bany, 20 år, skriver under på en treårig kontrakt med Randers FC. Lige nu er han på vej til lægetjek hos kronjyderne.

I store dele af januar har der været interesse fra både ind- og udland, hvor interessen fra indland har været størst indtil videre. Nu peger pilen så også i retning af, at Tammer Bany fortsætter karrieren indenfor Danmarks grænser hos Randers FC.

Offensivspilleren, der har scoret tre gange og leveret fire assister i løbet af efteråret, kan indtage flere positioner på den forreste del af banen. Det skal han nu bevise i Superligaen.