• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Missede engelsk klub: Det tiltaler AaB-indkøb

Foto: Getty Images

Anders Hagelskjær kommer til sommer til AaB.

Af Oliver Okstrøm

AaB har onsdag præsenteret Silkeborg-spilleren Anders Hagelskjær som ny i klubben fra næste sæson. Det er en spiller, som havde interesse fra engelske Portsmouth, men det afviste Silkeborg tilbage i efteråret.

Derefter forlængede Hagelskjær ikke med østjyderne, hvor han havde udløb til sommer, og der er ingen tvivl om, at der er noget særligt ved AaB, som har vækket interessen fra defensivspillerens side. Det fortæller han i et interview med Nordjyske.

- Jeg er blevet tiltalt af den stil, som Cifuentes (cheftræner Martí Cifuentes, red.) er i gang med at indføre i AaB. De vil spille god angrebsfodbold med højt pres, og så har de fokus på den enkelte spillers individuelle udvikling. Det lød bare rigtig interessant, siger Anders Hagelskjær.

For den kommende AaB-spiller er det muligt for ham at spille på venstrebacken, men han har mest erfaring med det centrale forsvar, hvor man hos aalborgenserne allerede har spillere som Rasmus Thelander, Mathias Ross og Daniel Granli.

Det er dog noget, som Hagelskjær hilser velkommen, og han peger på, at det er godt med sådan et konkurrencemiljø - og så må man se, hvordan det ender.

Det er blevet til en tre-årig kontrakt for ham i AaB.

For AaB-sportschef Inge André Olsen er der klare årsager til at hente Silkeborg-spilleren. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020