• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Mistrati vil bruge oplevelse i Parken mod Brøndby

Foto: Getty Images

Randers FC-spilleren Vito Mistrati kan godt huske, at de i efteråret fik brudt en lang stime uden sejre.

Af Oliver Okstrøm

Tilbage i november vandt Randers for første gang i syv år i Parken mod FC København, og det er en kamp, som de nu kan bruge i deres kommende opgør i Superligaen mod Brøndby, som de møder på udebane torsdag.

Her er det nemlig ikke lykkedes for randrusianerne at vinde siden 2014, og det skal der laves om på. Det fortæller Randers-midtbanespilleren Vito Mistrati i et interview på klubbens hjemmeside.

- Det var også syv-otte år siden, at vi havde vundet i Parken sidst, så forhåbentlig kan vi også bryde den statistik - og så kan vi sige, at vi har vundet på Brøndby Stadion i 2021, fortæller Mistrati.

Han peger endvidere på, at han regner med, at der bliver tale om en sjov kamp, som også er vigtig for begge hold. Han kan dog godt se, at Brøndby er godt kørende, og derfor skal det nok blive en udfordring for dem. Mistrati har dog god tro på holdets evner.

- Vi kan godt vinde. På papiret stiller vi med et rigtig godt hold, synes jeg, som kan lægge en solid indsats. Selvom Brøndby er gode, så er det jo bare 11 mod 11, så jeg tror godt, at vi kan gå ind og lave et resultat, lyder det fra Randers-profilen, som alligevel giver de blågule favoritværdigheden.

Det er desuden ikke blot en ringe statistik på Brøndby Stadion, som skal brydes. Det er også helt generelt for Randers, som blot har hentet to point i de fire seneste kampe i landets bedste række, som betyder, at der nu kun er tre point foran nummer syv.

Hos Brøndby har Simon Hedlund også kommet med sit syn på kampen, hvor han savner tilskuerne. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus