Superliga Oliver Okstrøm

Mølgaard om konkurrencen i AGF: Der er jeg slået

Foto: Getty Images

Han hilser desuden kampen om pladsen på backen velkommen.

Af Oliver Okstrøm

AGF har til den kommende sæson hentet forstækning i Tobias Mølgaard, som i sidste sæson blev en klar Superliga-profil i Vejle. Nu venter der kamp om pladsen på højrebacken med Alexander Munksgaard.

Foruden deres position har de også en særpræget frisure til fælles. Det er et område, hvor Mølgaard mener, at han har tabt trods alt. Det fortæller han om i et interview med B.T, hvor han også kommer ind på kampen om pladsen generelt.

- Frisørmæssigt må jeg se mig slået, det er noget flot hår, han render rundt med. Det må jeg indrømme. I forhold til højrebacken så er det åben konkurrence, og så må den bedste mand vinde, siger han og fortsætter:

- Det er fedt med konkurrence. Det er også derfor, jeg er kommet, fordi det er et fedt konkurrencemiljø. Jeg skal bevise mig i opstarten, og så må vi se, hvordan det lander, lyder det fra Tobias Mølgaard.

Han ser desuden på Aarhus-klubben på en fed en af slagsen på baggrund af den eufori, som ramte byen i de år, hvor de blev nummer tre og fire. Mølgaard ser desuden AGF som en institution i Aarhus, som det er fedt at være en del af nu.

Der har også været snak om en anden med rødligt hår i AGF. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.