• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Mustapha Bundu i dialog med danske klubber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mustapha Bundu tiltrækker sig interesse fra flere Superliga-klub. Offensivspillerens fremtid bliver snart afklaret.

Af Ole Hoffskov

Mustapha Bundu er et velkendt ansigt i dansk fodbold efter ophold i AGF og FC København. Måske dukker han op igen på transfervinduets sidste dag.

Den 24-årige offensivspiller er tilbage i Anderlecht efter et andet andet end vellykket lejeophold i FC København i foråret. Udsigten til spilletid er imidlertid lang for Bundu i den belgiske storklub, og derfor kan han meget vel nærme sig et klubskifte.

- Vi arbejder på nogle forskellige muligheder her til sidst i vinduet, og det kan da godt være, at han bliver lejet ud, men jeg vil heller ikke helt afvise, at han bliver i Anderlecht. Transfervinduet er ofte vanvittigt det seneste døgns tid, og jeg har lært af erfaring, at jeg skal passe på med at udtale mig skråsikkert om noget på det her tidspunkt, men jeg vil tro, at det ender med en lejeaftale, siger John Sivebæk, der er agent for Bundu, til tipsbladet.dk.

Bejlere er der nok af til Mustapha Bundu, selv om det er noget tid siden, han for alvor blomstrede på fodboldbanen, og et comeback til Superligaen er én af de bolde, der er i luften for offensivspilleren.

- Han har forskellige muligheder, og jeg er i dialog med klubber fra forskellige lande. Der er også interesse fra Danmark, og jeg kan sige så meget, at jeg taler med mere end en dansk klub. Men det er ikke til at sige, om vi lander en aftale. Det kommer også an på, hvad Mustapha vil, og jeg tror ikke, at han er nået til nogen konklusion endnu, siger John Sivebæk.

Han havde stor succes i AGF - er det én af de klubber, I taler med?

- Jeg kommer ikke til at kommentere på konkrete klubber, men det er da naturligt, at der spekuleres i retning af AGF. Det kan næsten ikke være anderledes.

Mustapha Bundu tilbragte det første halve år af 2021 på leje i FC København, men han havde vanskeligt ved at spille sig på holdet i hovedstaden, og det blev en skuffende tid med blot 14 kampe og en enkelt scoring.

Bundus agent fastslår imidlertid, at offensivspilleren ikke føler, at han har revanche til gode i Danmark.

- Næh, for jeg føler ikke, at han fik en chance i FC København. Jeg ved ikke 100 procent hvorfor, men sådan er det jo nogle gange i fodboldens verden, lyder det fra John Sivebæk.

Mustapha Bundu har stadig tre år tilbage af sin kontrakt med Anderlecht, og den lange aftale er den primære årsag til, at agenten regner med, at den tidligere Superliga-profil skal udlejes og ikke sælges.