Superliga

N. E. Revolution trækker Lekic-beslutning

New England Revolution er på angriberjagt, og Rajko Lekic står på deres blok. Endnu er det dog for tidligt for dem at snakke om et køb.

Netop nu træner Rajko Lekic med New England Revolution for anden gang, siden han rejste til Boston i USA i mandags. Tirsdag fik han fri efter den lange flyvetur, og onsdag trænede han så for første gang med klubben.

Efter planen rejser Rajko Lekic hjem til Silkeborg i morgen. Men inden da vil New England Revolution sammen med Lekic evaluere træningsindsatsen med henblik på måske at lave en kontrakt.

- Vi har endnu ikke besluttet, om vi vil købe ham. Vi må evaluere hans ophold her sammen med ham, efter han har trænet i dag. Det er ingen hemmelighed, at vi er jagt efter angribere, og hvis det giver mening for os, for ham og for Silkeborg, så går vi efter ham, men det er for tidligt at sige endnu, siger Michael Burns, der håndterer spillerhandler i New England Revolution, til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Rajko Lekic kommer hjem fredag

Rajko Lekic kom i kontakt med New England Revolution gennem en amerikansk agent. Klubben henvendte sig så til Silkeborg og fik lov at invitere på et besøg i klubben i landskampspausen. Samtidig fik Lekic lov af sin danske klub at forhandle med klubben om et frit transferskifte, når hans kontrakt udløber med udgangen af 2011, selv om der stadig er 10 måneder tilbage af hans kontrakt.

Silkeborg-direktør Kent Madsen understregede tidligere på dagen, at han endnu ikke har været i kontakt eller forhandlinger med den amerikanske klub. Michael Burns forsikrer ligeledes, at de ikke har snakket kontrakt med hverken Silkeborg eller Lekic.

- Vi er slet ikke nået til egentlige forhandlinger. Som sagt er det for tidligt at sige, hvad der kommer til at ske. Nu evaluerer vi efter træningen i dag, derefter rejser han hjem, og så må vi se, hvad vi beslutter os for, siger Michael Burns.

Det amerikanske transfervindue lukker først midt i april, hvorfor New England Revolution stadig kan handle spillere.