Superliga Torsten Kjems Hansen

Når FCK skal sælge: Her ligger Jonas Winds fremtid

Foto: Getty Images

Jonas Wind kan meget vel være i gang med sin sidste sæson som FCK-angriber - få her bud på, hvor angriberen kan fortsætte karrieren.

Af Torsten Kjems Hansen

Jonas Wind er uden tvivl i høj kurs i FC København, men den danske landsholdsangriber kan meget vel se ind i en fremtid, hvor det meget snart kan komme til at handle om et klubskifte.

I sommer var Jonas Wind oppe at vende som et emne i Premier League, men den snart 23-årige angriber er fortsat at finde i Superligaen, og der kommer næppe til at ske noget i det aktuelle transfervindues sidste dage på den front.

Kontrakten med FC København løber frem til sommeren 2025, men alligevel kan dette år meget vel være der, hvor Jonas Wind kommer til at skifte til en større klub og liga.

- Premier League giver god mening af flere årsager. Dels kan FCK sende spillere derover, da de har markeret sig godt som europæisk deltager og at dels er Jonas Wind landsholdsspiller. Den slags giver tilstrækkeligt med point til den brexit-ordning, hvor spillerne skal leve op til forskellige ting.

West Ham har været nævnt før, og det giver fortsat mening at nævne dem. Det er et hold, der spiller med forholdsvis mange indlæg, så det giver mening fortsat at sælge ham hertil, lyder det fra chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, der kvalificerer West Ham som en af de absolut købestærke klubber i Premier League.

- Det samme er Southampton, der for nyligt blev opkøbt med Rasmus Ankersen som en af dem, der står i spidsen. Da Ankersen fortsat var direktør i Brentford forsøgte de at købe Jonas Wind i sommer, så Ankersen kan sagtens se en mening med angriberen.

Troels Bager Thøgersen har flere bud på klubber, hvor Jonas Wind vil kunne passe ind i den bedste engelske række - Se dem i videoen øverst.