Video : Tipsbladet
Superliga

Nathan Trott taler om fremtiden: Aldrig sig aldrig

Den engelske målmand giver ikke just indtryk af, at han er Vejle-målmand i næste sæson.

Der er pænt med interesse for Nathan Trott, og meget tyder på, at den engelske målmand ikke bliver i Vejle Boldklub.

Lørdag var han ikke i startopstillingen, og i stedet var det reserven Vekic, der fik chancen fra start, da englænderen skal retur til Fulham efter sæsonen.

Vekic gjorde det fornuftigt, men det var usikkerheden omkring Trotts fremtid, der fik træner Ivan Prelic til at give reserven en chance fra start.

Målmanden talte efter nederlaget til Randers om situationen:

- Jeg spiller ikke for VB næste sæson, og så blev det vurderet, at det var den bedste måde at skifte på ved at give Vekic noget Superliga-erfaring. Han viste, han er klar, og jeg er glad for, at han fik chancen, siger Nathan Trott efter kampen til Viaplay:

Er det afgjort, at du ikke spiller for Vejle i næste sæson?

- Det er ikke afgjort, og der kan ske meget til sommer, og man skal aldrig sige aldrig. Nu er der ferie, og så skal jeg se på, hvad der er næste skridt for mig, og hvad der er den bedste plan. Der kan ske meget på to uger, siger Nathan Trott.

Vil du gerne blive i Vejle?

- Jeg kan ikke sige ja eller nej. Jeg ser frem til næste kapitel i min rejse, og det er ikke et problem, hvis jeg skal blive her. Jeg har fået meget kærlighed.

Nathan Trott har spillet så godt, at han bør være interessant for flere andre Superliga-klubber, men i første omgang har Fulham - som Tipsbladet kunne afsløre - udnyttet en option, så keeperen har forlænget er år med London-klubbn. Læs den historie her.