Video : Tipsbladet
Superliga

Forlænger: Nu kan Nathan Trott blive svinedyr

Tipsbladet kan fortælle, at West Ham har brugt en option i Nathan Trotts kontrakt, så aftalen nu løber til sommeren 2026.

For flere Superliga-klubber bliver det her trist læsning.

Nathan Trott har været en af de helt store profiler for Vejle i de seneste to sæsoner, og flere Superliga-klubber har ifølge Tipsbladets oplysninger øjnet muligheden for at hente ham gratis efter denne sæson, hvor hans kontrakt med West Ham udløber.

Det kommer dog ikke til at ske.

I Nathan Trotts kontrakt med West Ham er der nemlig en klausul, som gør, at West Ham kan forlænge hans aftale med to år uden videre.

Og det er nu sket.

Tipsbladet kan nemlig fortælle, at West Ham nu har gjort brug af klausulen, så Nathan Trott og West Ham nu har papir på hinanden frem til sommeren 2026.

Det betyder ikke, at det er udelukket, at Nathan Trott fortsætter i Superligaen efter denne sæson.

Flere Superliga-klubber er interesseret i den engelske keeper, der dog nu kommer til at koste penge.

Konkurrencen i West Ham er stor, så det peger nærmere i retning af et salg, end at Nathan Trott skal forsøge at spille sig på holdet i London-klubben.

Nathan Trott har kun spillet en enkelt kamp for West Hams førstehold, men det betyder ikke, at klubben har i sinde at lade ham gå billigt. 

Klubben er kendt for at lave gode handler, og Trott er "kun" 25 år gammel, så han har mange gode keeper-år tilbage i handskerne.