Video : Tipsbladet
Superliga

Neestrup bekræfter Tipsbladets afsløring

Oscar Højlund sælges til Eintracht Frankfurt, og det gør ondt på Jacob Neestrup.

FC København er blevet et stort talent fattigere. 

Tipsbladet kunne tidligt mandag afsløre, at Oscar Højlund sælges til Eintracht Frankfurt

Det sikrer i første omgang FC København lidt mere end ti millioner kroner og en heftig videresalgsklausul. Til gengæld vinker man også farvel til U19-landsholdsanføreren, der i sidste sæson fik banket døren åben på FC Københavns førstehold. 

Måske ikke så overraskende endda, for Højlund havde kun et halvt år tilbage af kontrakten med FCK, der kunne risikere at miste ham gratis ved årsskiftet.

Der er dog ingen tvivl om, at FC København cheftræner Jacob Neestrup gerne havde set Oscar Højlund fortsætte karrieren i hovedstadsklubben. Efter testsejren over WSG Tirol på træningslejren i Østrig udtrykte han i hvert fald dyb ærgelse over afgangen i et interview med mediet Copenhagen Sundays. 

- Det er ærgerligt, det skal jeg ikke lægge skjul på. Oscar er en dygtig spiller og en af vores egne, og jeg synes altid, at det gør ondt at sige farvel til dygtige unge spillere. Vi har haft dialog med Oscar og hans bagland i lang tid. Der har været en god dialog, og det faldt ikke ud til vores fordel. Det er jeg ærgerlig over! Vi ville rigtig gerne have beholdt ham, men jeg har også respekt for, at Oscar tager den beslutning, han har taget, og ønsker ham held og lykke, siger Jacob Neestrup i interviewet, som kan ses herunder:

Oscar Højlund er rejst fra FC København træningslejr i Østrig, og Jacob Neestrup erkender overfor Copenhagen Sundays, at det var en hård afsked.

19-årige Højlund nåede at spille 23 kampe for FC Københavns førstehold.