Video : Tipsbladet
Superliga

Neestrup forklarer: Derfor er Vavro bænket

Denis Vavro må se til fra en uvant plads, når tirsdagens FCK-kamp begynder.

FC Københavns cheftræner Jacob Neestrup har til deres kamp mod AGF valgt at sende den ellers stensikre starter Denis Vavro på bænken. 

I et interview med Viaplay kort før kampen forklarer han sit valg, hvor han i stedet har sat Peter Ankersen ind i det tremandsforsvar de kommer med i en 3-4-3-opstilling.

- Det handler om performance. Altså, det gør det. Det handler om det, som jeg mener er det bedste hold. Jeg synes, at Ankersen har givet ro i lang tid, og det har han gjort i øvrigt i andre kampe på netop den position, siger han og fortsætter:

- Både i forrige sæson men også i den sidste 45 minutter forleden. Jeg holder fast i den formation, fordi jeg synes, at vi præstationsmæssigt har leveret rigtig, rigtig godt i en 3-4-3. Både når vi har skulle forsvare lavt, når vi har presset højt, vores omstillingsspil, og jeg synes også, at vores grundspil mod Midtjylland var rigtig, rigtig godt, lyder det fra Neestrup.

Denis Vavro lavede i FCK's seneste kamp mod FC Midtjylland en stor fejl, som førte til et midtjysk mål.

Dernæst er der blevet plads til Rasmus Falk, som ellers har skulle tage til takke med bænken i en række kampe.

- Så har vi Falk inde, og det er måske et udtryk for, at der kun er ét resultat der tæller, og det er, at vi skal vinde, fastslår FCK-træneren.

Han er desuden bevidst om, at de ikke kan bruge uafgjort til det store i kampen, da han er opmærksom på, at det kan betyde, at de på søndag kan få et scenarie mod FC Nordsjælland, hvor de kan ryge helt ud af Europa-pladserne.