Video : Tipsbladet
Superliga

Neestrup forstår intet: Aner ikke, hvem manden er

Jacob Neestrup er ikke meget for at snakke om FC Københavns transfervindue, hvor målmandsposten, forsvaret og Magnus Mattsson er aktuelle temaer.

Tipsbladet på Frederiksberg.

Hvis man som FC København-fan havde håbet på action i dette transfervindue, så er man i stedet blevet mødt af en langgaber.

De danske mestre har sagt farvel til Mateo Tanlongo, men ellers er der ikke sket noget i FC København, der rent økonomisk har nok at rutte med efter deres videre avancement i Champions League og nye sponsoraftaler.

Jacob Neestrup var dog ikke meget for at gå ind i snakken om klubbens transferplaner i de resterende dage af transfervinduet, da Tipsbladet og den øvrige presse spurgte ham ind til det efter lørdagens træningskamp mod AGF.

- Det har jeg ikke nogen kommentarer til, da det ligger på "PC's" bord, siger Jacob Neestrup kortfattet, hvorefter han tilføjer.

- Jeg har ønsker til transfers, men jeg har ikke nogen kommentarer til det i pressen, fordi jeg gider ikke tage den i plenum foran hele fodbolddanmark.

Det er dog blevet adresseret af Peter Christiansen, at man holder øje med målmandssituationen, hvor Theo Sander er skadet, og det var et af de steder, hvor han gerne ville sætte lidt ord på.

- Der er fem dage tilbage af vinduet. Selvfølgelig ser jeg også på situationen, men jeg kommer ikke til at tage den her i pressen. Jeg kommer ikke til at bidrage til rygter. Jeg gider ikke stå og lave gule bjælker. Det er klart, at der er nogen positioner, hvor vi er mere sårbare end andre. Det er åbentlyst, og så er der positioner, hvor vi er rigtig godt dækket ind. Men jeg vil ikke stå og lave en gul bjælke og bidrage til rygter.

- Der er blandt andet et eksempel med en hollandsk keeper, nu hvor du spørger til målmandssituation, som siger, at han har været i kontakt med FC København og sagt nej. Jeg aner ikke, hvem manden er og har aldrig snakket med ham. Jeg gider ikke stå og være en træner, hvor spillerne skal forholde sig til det ene og andet i et transfervindue. Der bliver skrevet meget, og det har jeg fuld forståelse for. Noget passer, og noget passer som i overhovedet ikke, og derfor vil jeg ikke bidrage til.

Jacob Neestrup henviser til Sparta Rotterdams keeper Nick Olij, der for nyligt fortalte, at han havde været i dialog med FC København, som han havde afvist, da han ikke ville være reserve bag Kamil Grabara.

Udover målmandspositionen er forsvaret et område for indgående rygter i FC København, mens NEC Nijmegens danske stjerne Magnus Mattsson også bliver kædet sammen med de danske mestre.

Jacob Neestrup gjorde det dog flere gange klart, at han ikke ønskede at kommentere eller spekulere i transfers eller rygter og henviste i stedet til "PC".