Video : Tipsbladet
Superliga

Neestrup: Jeg er ramt - vi skulle maks tabe fem

Jacob Neestrup slår fast, at han FC Københavns trup har fået alt for lidt ud af anstrengelserne i Superligaen.

CERES PARK (Tipsbladet) Jacob Neestrup er ramt. At tabe ni kampe i Superligaen som cheftræner i FC København er alt for mange, og det gør ondt på manden, der er vokset op i klubben.  

- Jeg er ramt som FC København-træner, det er jeg. Jeg er ramt ud fra det mål, vi havde sat os, som er en helt fair målsætning i FC København. Den er vi ikke i mål med. Jeg er ramt over, at det potentiale, som denne gruppe af spillere har, har vi ikke evnet at holde på et konstant godt nok niveau. Det er det, der rammer mig mest, siger han og tilføjer: 

- Det, der rammer mig, er, at jeg ikke har evnet at få denne gruppe af spillere til at præstere på et konstant højt niveau weekend efter weekend, og det handler ikke for mig om, at vi ikke har haft en gruppe, som ikke kan blive dansk mester. Men vi har ikke evnet at få det ud. Det har vi gjort hver anden weekend, og det er bare ikke nok, lyder det fra FCK-træneren efter 2-3-nederlaget til AGF tirsdag.  

- Vi har været for dårlige til at få de point på kontoen, som det her hold har potentiale til at få over en hel sæson. 

Hvor mange flere point skulle I have haft? Hvor mange kampe ud af de ni nederlag skulle I ikke have tabt?

- Når du siger ikke burde have tabt, så tænker jeg ikke i forhold til spil og chancer. Så tænker jeg, hvad et hold af FC Københavns standarder skal. Der må du tabe fem maks. Og det er maks. Vi har tabt ni, og det er ALT for mange.

Med nederlaget til AGF kan FC København ikke længere nå at blive dansk mester.  

Eneste chance for at komme i europæisk fodbold er at sikre tredjepladsen søndag mod FC Nordsjælland og også vinde over det mandskab, der ender som nummer syv i Superligaen.