• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Neestrup jubler over mesterskabet: En stor sæson

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Københavns cheftræner jubler over det mesterskab, som han og FCK-holdet har vundet.

Af Kenneth Jensen

De vandt pokalturneringen for halvanden uge siden i Parken, og nu kan FC København også gøre klar til at løfte Superliga-trofæet i Parken på søndag.

FC København vandt 2-1 i Viborg FF, og da Brøndby IF vandt med 5-1 over FC Nordsjælland mandag aften, er det ikke længere muligt for FCN at hente FCK.

Og Jacob Neestrup, der sammen med FCK-holdet var på vej hjem fra Viborg, men holdt ind ved en kiosk for at tale med Viaplay, var ikke overraskende meget, meget glad for at vinde mesterskabet i en sæson, hvor han og holdet har været langt efter og også været presset af skader og karantæner i foråret.

- Jeg er så glad på alles vegne. Det betyder så meget for os alle. Det er ikke lat, der har siddet i skabet i år, men vi ender med at vinde forholdsvis overlegent, når man kigger på foråret. Det er voldsomt høj niveau, siger FCK-træneren til Viaplay.

Han forklarer om sæsonen:

- Det har været en stor sæson. Der har været enormt pres på, men vi har vundet pokalturneringen og Superligaen, og vi har spillet i Champions League, som Jess (Thorup) og spillerne kvalificerede os til. Det har ikke været det højeste pointsnit, men det er et historisk mesterskab. Vi kom fra baghjul og vandt the double. Det er imponerende.

- Sidst jeg havde mulighed for at fejre noget ,stoppede jeg midt i sæsonen i Viborg (som cheftræner, red.). Så det gør mig glad, at jeg kan fejre med dem, jeg har stået last og brast med i lang tid, siger Jacob Neestrup videre.

Jacob Neestrup og FC København møder på søndag Randers FC i Superligaen. 

De danske mestre indtræder i 2. runde af Champions League-kvalifikationen i den kommende sæson.