Video : Tipsbladet
Superliga

Neestrup svarer Alves: Arranger testkamp mod dem

Jacob Neestrup anerkender Frederik Alves' holdning til FC Københavns sejr over Manchester United.

Tipsbladet i Parken

- Respekt? Det giver ikke noget. Jeg er ret sikker på, vi også kunne slå Manchester United, siger Frederik Alves Ibsen og bruger det seneste opgør mod FC København, hvor Brøndby tabte 2-3 på hjemmebane, som argument:

- Vi viste her i Brøndby, at vi er i stand til at slå dem ret overbevisende, men vi manglede bare at kontrollere kampen fuldt ud i 90 minutter. Jeg mener stadig, vi er bedre end dem.

Ordene faldt i fredags fra Brøndby-forsvarer Frederik Alves Ibsen, og søndag gentog han, at han var af den mening, at Brøndby også ville kunne besejre Manchester United.

FC Københavns træner, Jacob Neestrup, blev spurgt ind til Frederik Alves Ibsens holdning efter opgøret i Parken, der i øvrigt endte 0-0.

- Jeg tænker, det er en fair holdning at have. Så kan han jo spørge sin klub, om ikke de kan arrangere en træningskamp mod dem (Manchester United) uden for de terminer, hvor vi andre spiller Champions League, lød det efter kampen til Tipsbladet og den øvrige presse.

Også Kamil Grabara stak til Brøndby efter kampen. 

- Nej, men de kan måske sige, at de spiller i Champions League nu. Vi slog United, og de har lige spillet uafgjort mod os. Måske er de lige så gode som City, lød det fra keeperen til Viaplay efterfølgende - læs den historie her.

Det var ikke kun Frederik Alves Ibsen, som Jacob Neestrup sendte et par ord til. Det gjorde han også til Brøndbys fans og det banner, nogle havde taget med i Parken.


Foto: Tipsbladet

- Jeg tænker, at jeg er så glad for, at vi har en kæmpe fremgang i Parken i forhold til kvindelige tilskuere, uanset om det er på sektionen, eller hvor det er, og i FCK er der plads til alle i alle farver, tykke og tynde, mænd og kvinder. Det har de da helt ret i, lød det.

FC København ligger nummer et i Superligaen - tre point foran Brøndby IF.