Video : Tipsbladet
Superliga

Neestrup uenig med journalist: Det er helt forkert

Jacob Neestrup mener ikke, at FC Københavns hold er fyldt med store egoer.

FC København er under stort pres efter to nederlag i mesterskabsslutspillets første kampe, og det har ganske naturligt påvirket stemningen hos de danske mestre.

Eksempelvis udtalte Lukas Lerager forud søndagens møde med FC Midtjylland, at han savner, at FCK-spillerne viser mere respekt for hinanden, hvilket af Stig Tøfting er blevet tolket som, at holdet døjer med nogle interne problemer.

Før kampstart mod FCM spurgte Viaplay-journalist Søren Frederiksen derfor Jacob Neestrup, hvordan stemningen i den nuværende situation er på et hold, der er fyldt med store egoer.

Den præmis var FC København-træneren imidlertid ikke enig i.

- Jeg er uenig i, at det er en klub og et hold, der er bygget af store egoer. Det, synes jeg, er helt forkert. Men det er et hold og en klub, der er bygget til at vinde danske mesterskaber og vinde flere fodboldkampe, end vi har gjort den seneste periode.

Han indrømmer dog, at stemningen på holdet ikke er i top.

- Når man ikke leverer, er det klart, at stemningen selvfølgelig er trykket. Folk reagerer forskelligt. Nogle går ind i sig selv, andre bliver mere intense i de ting, de laver på træningsbanen. Så alle bearbejder det forskelligt, men det er klart, at når du er vant til at vinde, som FC København jo er, er det klart, at det gør noget ved stemningen, som bliver lidt mere trykket, og sådan skal det egentlig også være, siger han til Viaplay.

Interviewet med Jacob Neestrup kan ses i sin fulde længde i afspilleren over artiklen.