Ligue 1

Neymar ser rødt: PSG taber nøglekamp

En tidlig scoring af Lille blev udslagsgivende, da holdet overtog Ligue 1-føringen efter sejr over PSG.

Paris Saint-Germains stjernespækkede mandskab måtte lørdag overgive føringen i Frankrigs Ligue 1 til Lille, som vandt 1-0 over det forsvarende mesterhold.

Med syv spillerunder tilbage fører Lille ligaen med 66 point, mens PSG er toer med 63 point.

I egen hule var PSG meget i boldbesiddelse, men kampens eneste scoring stod gæsternes Jonathan David for efter 20 minutter.

Lille-offensiven blev dog stækket en smule et kvarter senere. Jonathan David blev skadet og måtte lade sig udskifte.

Pariserne pressede på gennem hele kampen, men Mauricio Pochettinos mandskab ramte ganske enkelt ikke dagen trods stor overvægt i både spil og chancer.

PSG-stjernen Neymar måtte samtidig smutte tidligere i omklædningsrummet end holdkammeraterne, da temperamentet løb af med ham i 90. minut. Det gav ham den anden advarsel og marchordre.

Kort efter måtte også gæsternes Tiago Djalo forlade banen efter sin anden advarsel.

Det ændrede dog ikke noget for udfaldet af kampen.