• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Niels F. efter vigtig derby-sejr: Tophold værdigt

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Brøndby-træneren var naturligvis meget tilfreds med derby-sejren og Brøndbys øjeblikkelige formkurve.

Af Jacob Quvang

Brømdby tog søndag eftermiddag en stor skalp i sæsonen, da man hjemme på Brøndby Stadion vandt 2-1 over ærkerivalen FC København. 

Det er anden runde i træk, at Brøndby tager alle tre point, og cheftræner Niels Frederiksen var naturligvis også særdeles tilfreds efter kampen, som var en kamp, hvor Brøndby var modstanderen overlegen. Det fortæller han til TV3+. 

- Vi sidder meget godt på dem. Vi synes, vi stresser dem højt i vores pres, og de smider nogle bolde til os, hvor vi kunne have gjort det endnu sværere for dem at forsvare. 

- Jeg synes, vi kunne have scoret flere mål i første halvleg, end det vi egentlig gjorde. Så vi var meget tilfredse med vores første halvleg, specielt vores presspil, men også vores evne til at skabe muligheder, forklarer han. 

Brøndby havde en svær start på sæsonen, hvor man ikke vandt i de første seks runder. Krisesnakken fra dengang er dog et overstået kapitel, forklarer Niels Frederiksen.

- Vi vil fastholde, og det er jo sådan set korrekt, at de sidste syv kampe har vi fået 14 point. Det er et tophold værdigt i de sidste syv kampe. Det er to (point, red.) i snit. Det er jo det første fem kampe, som gør, at det samlede billede ser ud, som det gør. Det synes vi selv er lang tid siden, og vi synes, vi er absolut kommet uden om de der fem kampe, som ikke var så godt for os og har set fine ud her i de sidste mange kampe faktisk, siger han. 

Brøndby har nu vundet tre af de seneste fire Superliga-kampe. Den fjerde blev uafgjort mod Randers.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020