• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Niels F.: Ingen ser et mesterhold på samme niveau

Foto: Getty Images

Niels Frederiksen mener, at det er fair at kalde Brøndby for et hold i krise.

Af Ole Hoffskov

Brøndby IF tabte søndag 0-1 til SønderjyskE, og dermed fortsætter nedturen for de forsvarende danske mestre. Cheftræner Niels Frederiksen erkender over for Ekstra Bladet, at de blå-gule er et hold i krise.

Opgøret i Haderslev lignede længe en målløs affære, men i overtiden blev Abdulrahman Taiwo matchvinder efter et rigtigt kludemål. Dermed er Brøndby fortsat blot noteret for en enkelt sejr i de første 12 kampe i denne sæson - de ni af dem i Superligaen.

Det er ikke et mesterhold værdigt, og det erkender cheftræner Niels Frederiksen, der ikke forestiller sig, at der er ret mange, der ryster i bukserne ved udsigten til at skulle møde Brøndby i øjeblikket.

- Vores modstandere har jo også set vores første kampe, og de ser nok heller ikke et mesterhold på samme niveau som sidste sæson. Det tror jeg ikke mange ser, siger Niels Frederiksen ifølge Ekstra Bladet og tilføjer:

- Det var sjovere sidste år, hvor vi vandt en del kampe. Det er ikke så sjovt. Nogle gange går det den rigtige vej, og nogle gange går det den forkerte vej. Lige nu går det den forkerte vej.

Den sløje pointhøst rækker til en niendeplads for Brøndby IF, der i næste runde møder formstærke AaB på hjemmebane. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020