• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Niels Frederiksen afslører: Det skal være på plads hvis jeg skal blive

Foto: Getty Images

Brøndbys cheftræner slår fast, at det ikke er en hemmelighed, at det er afgørende for ham, hvordan Brøndbys planer om fremtiden ser ud.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby er sikre på at ligge mindst på en delt førsteplads henover vinterpausen, men klubben er også i den situation, at cheftræner Niels Frederiksen kun har et halvt år tilbage af sin kontrakt med dem. Her peger træneren selv på, at han er interesseret i at fortsætte, men der er tilsyneladende nogle ting, som skal være på plads først.

Det fortæller han i et interview med TV3 Sport.

Læs også:Brøndby lægger pres på FCM: Rykker alene på førstepladsen

- Det er vigtigt at sige, at når man går ind til sådan en snak, så er der to parter. Det, som er vigtigt, er om klubben synes om det, som jeg har lavet. Men det er jo også vigtigt i forhold til min vurdering af situationen, hvordan Brøndby ser sig selv udvikle sig i fremtiden. Det skal ikke være nogen hemmelighed. Der er jo to parter i det, siger han og fortsætter:

- Lige nu er jeg super-glad for at være i Brøndby. Det er en spændende klub og et spændende sted. Men tingene skal jo gå op i en højere enhed. Hvis vi kan blive enige om det på et tidspunkt, så er det fint. Hvis vi ikke kan, så må vi jo gå hvert til sit, lyder det fra Niels Frederiksen.

Læs også:Bedst og værst: Masser af fyrværkeri i stor Jung-kamp

Endvidere peger Niels Frederiksen på, at han sammen med Brøndby har sat sig for, at når der er truffet en beslutning om trænerens fremtid, så bliver det meldt ud, og der er en ret klar aftale om, hvordan de skal udtale sig, ligesom han tager det med ro i forhold til at være i centrum for historierne, fortæller han.

- Det har jeg ikke noget problem med, fordi det er en del af gamet. Vi har lagt den strategi - både jeg og klubben - at vi ikke kommenterer på de rygter, som der er. Det vil der altid være, og Brøndby er en interessant klub, og det vil også være interessant, hvem der skal træne Brøndby. Det er fuldstændig fair. Det kan ikke komme bag på nogen af os, siger Frederiksen.

Brøndby er nu på førstepladsen i Superligaen med tre point ned til AGF og FC Midtjylland. Midtjyderne kan dog indhente Brøndby mandag med en sejr over FC Nordsjælland.

Læs også:LIVE: Sådan gik det da Brøndby slog Horsens på udebane

Læs også:Aktion, aktion, aktion: Zorniger meldes tæt på ny klub

Læs også:Sådan er planen: 'CV' åbner op om mulig Lindstrøm-transfer