Niels Frederiksen: FCN har en forunderlig evne til at erstatte profiler
Foto: Getty Images
Superliga

Niels Frederiksen: FCN har en forunderlig evne til at erstatte profiler

Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen er klar til at møde et FC Nordsjælland-hold, der har en fasttømret måde at gøre deres ting på.

Brøndby nærmer sig deres første kamp i Superligaen, som er mod FC Nordsjælland. Det er et hold, som har sagt farvel til en profil som Mikkel Damsgaard, men Brøndby-cheftræner understreger, at de tidligere har kunne løfte sig trods store salg.

Det fortæller han i et interview på Brøndbys officielle hjemmeside.

Læs også:Sæson-spilforslag til Superligaen: Fischer, Wilczek og AGF i problemer?

- Det er et FC Nordsjælland-hold, som er meget fasttømret i sin måde at gøre tingene på. De har mistet nogle store profiler denne sommer og skal spille nogle nye spillere ind. Men FC Nordsjælland har en forunderlig evne til, at hver gang de siger farvel til en profil, så dukker der en ny op, som ingen havde hørt om for et halvt år siden, siger han og fortsætter:

- Vi har set deres testkampe, og der kan vi se, at der er dygtige nye spillere, som har taget over og gør det godt. Så selvom de har sagt farvel til profiler, så bliver det et angrebsivrigt Nordsjælland-hold, som vi kommer til at møde på søndag, lyder det fra Niels Frederiksen.

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Forud for kampen afslører Niels Frederiksen endvidere, at Brøndby særligt har arbejdet på det offensive aspekt i spillet efter en sæson, hvor man arbejdede meget med det defensive. Derfor lægger han op til, at der skal angribes med mange spillere, når de har bolden selv - og så er der en klar plan til, hvordan de skal gøre, når de ikke har den.

- Når modstanderen har bolden, skal vi stå højere, end vi gjorde i sidste sæson og stresse modstanderen, så de laver fejl. Vi har også arbejdet en del med vores wingbacks, da vi ønsker, at de skal være mere offensive og blandt andet tager højere positioner på banen og komme mere med i feltet.

Kampen mellem Brøndby og FC Nordsjælland spilles søndag klokken 16, og den bliver sendt direkte på Canal 9.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvordan kommer VAR fra start i Danmark?

Læs også:FC Nordsjællands nye 10'er: Ronaldinho har altid været mit idol

Læs også:Her er programmet for Superligaen: FCK og Brøndby i tidligt møde